Als cadeau voor een ander of voor jezelf, of gewoon omdat het super handig is. Deze gepersonaliseerde items zijn niet alleen superhandig maar ook superleuk om te hebben!

Waterfles

Water drinken is voor ieder mens belangrijk maar hoe je het ook went of keert, iedereen vergeet het wel eens. En aan het einde van de dag ben je moe of voel je je zwaar, dan kom je er vervolgens achter: je hebt veel te weinig gedronken. Een goede tip hiervoor is om een eigen waterfles te hebben. Je kunt een gepersonaliseerde waterfles bestellen bij flaske.nl en dan heb je ook nog eens heel veel keuze uit verschillende soorten flessen. Een eigen fles hebben gaat je onbewust meer motivatie geven om vaker te drinken, ook omdat het een stuk makkelijker is. Je hoeft niet de hele tijd naar de kraan te lopen om je glas te vullen omdat je een volle fles bij de hand hebt waar je af en toe een goede slok uit kan nemen. En je merkt het verschil meteen wanneer je er eentje hebt, je zal midden op de dag merken dat je bij jezelf denkt: ik heb meer water gedronken dan dat ik normaal op een hele dag doe!

Mok

Werken wordt een stuk leuker als je een eigen mok hebt! Het leuke van een gepersonaliseerde mok is dat je er van alles op kan laten zetten, zelfs foto’s. En op kantoor is dat hartstikke leuk, zo neem je je vriend of vriendin toch een beetje mee naar je werk en je ruimte wordt een stuk persoonlijker. Bovendien is het ook gewoon plezierig om te drinken uit een mok die je zelf hebt laten personaliseren, je hecht er meer waarde aan en je zet sneller even een goede kop thee als je het ook leuk vind om uit de mok te drinken.

Trui

Een trui met je naam erop is misschien niet alles, maar het grote voordeel van je kleding personaliseren is dat dat ook kan met je eigen ontwerp. En daar hoef je geen ontwerper voor te zijn. Met een beetje creativiteit inzetten kom je namelijk al heel ver. Bovendien is het hartstikke leuk om eens uit te proberen. Je weet vaak wel wat je al mooi vind, dus ga eens wat tekenen om te zien wat eruit komt en het zal je verbazen hoe tof dit staat op een T-shirt of een trui. Ook als je een vette quote weet kan je zelf een shirt laten maken met die quote erop!