We mogen weer reizen! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Hoe kun je dat beter doen dan het plannen van een stedentrip? Lekker even er helemaal tussenuit, weer eens iets anders dan de muren van je eigen huis bekijken. Een stedentrip Valencia bijvoorbeeld, is zo geregeld. Je kunt je koffer alvast gaan pakken! Natuurlijk hou je ook tijdens je stedentrip Valencia rekening met de geldende regels en richtlijnen. Zorg dus dat in die koffer ook mondkapjes aanwezig zijn.

Genieten tijdens je stedentrip Valencia

Al is het alleen al van het feit dat je er weer op uit mag! Maar Valencia is echt de moeite waard. Je kunt er prachtige musea bezoeken (hou er rekening mee dat je moet reserveren), je kunt er heerlijk eten en drinken en het weer… ja, dat is natuurlijk de grootste plus. Al mogen we op het moment in Nederland ook niet echt klagen. Valencia is de bakermat van de échte Spaanse paëlla. Een rijstgerecht met veel vis, schelp- en schaaldieren. De paëlla wordt gemaakt en (meestal) opgediend in platte, gietijzeren pannen. En wat drink je daarbij? Een heerlijk Spaans biertje bijvoorbeeld. Of je bestelt een kan sangria. 

Hou de restricties in de gaten

In ieder land gelden momenteel andere regels om de corona-crisis in te dammen. Globaal zijn deze regels wel hetzelfde: houd afstand, draag een mondkapje in het openbaar vervoer, was je handen (en nog een keer) en nies, hoest of kuch in je elleboog. Blijf thuis als je niet fit bent en laat je testen als je twijfelt. Het kan echter zijn dat er in andere landen net andere regels gelden. Het is dus zaak je daarop goed in te lezen voor je vertrekt. De reisorganisatie zal je hierover ook informatie kunnen geven. Samen zorgen we er zo voor dat we én kunnen genieten van een vakantie én corona een halt toeroepen.

Kies je eigen hotel of appartement

Wanneer je naar de website gaat, zie bovenstaande link, dan heb je in één oogopslag alle hotels en appartementen in Valencia voor je neus. Je kunt dan zelf gaan filteren op prijs, maar ook op populariteit of het aantal sterren. Door de plattegrond van Valencia erbij te houden, kun je goed zien waar deze hotels en appartementen gelegen zijn. Ook de ligging kan natuurlijk van groot belang zijn. Kies je een hotel met alles er op en er aan of ga je voor een appartement waarbij je zelf moet zorgen voor ontbijt, lunch en diner? Dat is helemaal aan jou!