In deze aparte tijd, is het allemaal even zoeken naar creatieve oplossingen om activiteiten te bedenken die je kan doen. Zonder dat je natuurlijk helemaal gek wordt van elkaar. Daarom is het goed om even wat creativiteit er op los te gooien. Want je wilt natuurlijk wel nog dingen blijven doen, maar het moet ook wel leuk blijven.

 

Een film avond, middag of ochtend

Het kan namelijk nu eigenlijk altijd wel. En op Netflix, Videoland of juist Disney+ staan er genoeg films en, of, series die je kan gaan kijken met je gezin. En je kan het allemaal nog leuker maken, door in de huiskamer, of welke kamer dan ook, een beamer op te hangen en een wit hoeslaken zodat het net lijkt alsof je in de bioscoop bent. Het enige wat je dan moet doen is een beamer huren en je hebt in deze tijd gewoon je eigen mini bioscoop. Haal in de supermarkt bij je boodschappen wat lekkere snacks en je bent klaar om te gaan.

 

Het zonnetje schijnt dus je kan ook even naar buiten

En dan hebben we het wel over je eigen tuin natuurlijk. Want het is niet de bedoeling dat we net als zoveel mensen massaal naar het strand gaan. We moeten ons allemaal even inhouden zodat we het in kunnen dammen.  Maar om toch even een frisse neus te halen, kan je altijd even je tuin in gaan. Vooral omdat het lente zonnetje nu gaat schijnen. En die vitamine D kunnen we allemaal wel even gebruiken. Maar neem wat stoepkrijt mee en laat je kinderen de vrije loop gaan met hun fantasie en creativiteit. Ze hebben genoeg te doen, en als je met ze afspreekt dat het die dag blijft staan maar ze de volgende dag weer nieuwe tekeningen mogen maken, kan je bijvoorbeeld wanneer ze slapen de tuinslang erop zetten en dan spoel je het weg. Kunnen ze morgen gelijk weer aan de slag met nieuwe tekeningen. Dit kan je natuurlijk ook in de buurt doen van bejaardentehuizen of flats. Dan hebben de ouderen ook wat leuks om naar te kijken en zien ze een ander gezicht. Je komt dan niet in de buurt maar ze kunnen het mooi bekijken vanaf binnen achter het raam. Dat is voor hun natuurlijk ook super leuk. En als je dan klaar bent kunnen ze er nog een tijdje naar kijken. We moeten elkaar namelijk goed helpen in deze bizarre tijd.

Reparaties

Techniek kan wel eens stuk gaan. Dit is natuurlijk vervelend, maar gelukkig kan het in de meeste gevallen ook weer gerepareerd worden! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze luxonos.nl voor meer informatie!