Ben jij een echte auto fanaat? Hou je al het nieuws bij over de nieuwste mooiste auto modellen en technologieën? Dan weet je dat het haast niet mee bij te benen is de laatste tijd. Steeds meer nieuwe mogelijkheden beginnen te ontstaan in de wereld van de auto's. Of het nu gaat om de manier van besturen, de zitting en comfort, of andere extra snufjes die het autorijden makkelijker, leuker of interessanter maken – op elk gebied zijn de ontwikkelingen steeds sneller aan het gaan. Dat is natuurlijk ontzettend leuk, maar het gaat ook zo snel dat je het haast niet meer bij kan benen. Een auto is namelijk nog altijd een enorme investering, al helemaal als je het nieuwste van het nieuwste wil. Als je zoveel geld uitgeeft aan een auto wil je er ook wel lang mee doen, maar dan loop je daarna misschien weer allerlei nieuwe dingen mis. Zonde! 

Leasen is al jarenlang een handige manier om kosten te besparen met je auto. Hierbij zit je echter vaak alsnog maanden of jaren lang vast aan een contract. Niet zo lang als met een auto die je koopt, maar toch kan het zowel financieel als voor je auto passie erg jammer zijn als dit niet flexibeler kan. Gelukkig is er tegenwoordig ook de mogelijkheid voor shortlease. Hierbij heb je vaak een contract van minimaal één maand, wat daarna dagelijks opzegbaar is. Inclusief haal en breng service, alle verzekeringen, en alle voordelen van normale lease contracten. We zetten hier alle voordelen op een rij!

Geniet betaalbaar van de nieuwste technologieën

Doordat je maar op korte termijn een auto leaset bij een shortlease prive contract heb je altijd de mogelijkheid om in de allernieuwste auto's te rijden. Hierdoor kun jij als een van de eersten gebruik maken van alle nieuwste technologiëen zonder dat je hiervoor een fortuin kwijt bent. Elektrisch rijden, cruise control, achteruitkijk camera's, lane departure: alles is mogelijk met een short lease contract. Normaal kost het natuurlijk ontzettend veel geld om een nieuwe auto aan te schaffen als deze net is uitgekomen. Bij een short lease contract maakt dit een stuk minder verschil: het enige wat je betaalt is de brandstof, en wanneer er weer iets nieuws op de markt is lever je de auto zo weer in. Ideaal dus als je van auto's houdt en alles meegemaakt wil hebben! En wanneer je weet wat jij wel en niet belangrijk vind of de moeite waard om in te investeren, kun je later altijd nog een goede keuze maken om toch in je eigen auto te investeren op lange termijn.