Als je een feestje gaat organiseren, dan is het belangrijk om een aantal dingen goed in de gaten te houden. Zoals bijvoorbeeld het budget, want dat kan snel oplopen. Verder moet je natuurlijk ook letten op de gastenlist: alleen je beste vrienden of toch ook die ene neef die je niet zo leuk vindt?

Een andere belangrijke vraag is waar het feestje plaats gaat vinden: thuis, buiten, in een club? Dat hangt heel erg af van wat voor soort feestje je precies wilt organiseren. Een tip: probeer altijd iets origineels te bedenken, want dat maakt het extra leuk! Een huisfeestje organiseren is altijd iets origineels. Je geeft je vrienden de kans om eens een kijkje te nemen in jouw nieuwe huis of misschien heb je het interieur wel aangepast. Het is dan erg leuk om, door middel van een feestje, een drankje te nuttigen. Maar welke drankjes zijn dan geschikt en waarom zijn ze zo populair? In deze blog gaan we het allemaal bespreken. 

Populaire dranken

Het kan soms lastig zijn om een keuze te maken voor een aantal alcoholische dranken omdat het aanbod zeer breed is. Iedereen heeft een andere smaak en zeker met een groot gezelschap kan dit erg verschillen. Maar geen paniek, wij zetten er een aantal voor je op een rijtje. 

Pisang Ambon

Een welbekende likeur uit Nederland. Het drankje is gebaseerd op een Indonesisch recept, dit doet de naam al vermoeden. Pisang betekent dan ook ‘’banaan’’ in het Indonesisch. Pisang Ambon heeft een groene kleur en heeft een sterke smaak en geur. De bananenlikeur bevat 17% alcohol en is verkrijgbaar in een fles van 1L of in een kleiner formaat van 70 cl. 

Pisang Ambon kan ook heel goed gebruikt worden om te mixen. Denk bijvoorbeeld aan een frisse cocktail met een combinatie van Pisang, wodka, limoncello en citroensap. Vervolgens vul je de cocktail aan met Sprite en kun je heerlijk genieten. 

Bacardi Spiced

Ook bacardi spiced is een zeer populaire drank onder het Nederlandse volk. Deze kruidige rum is afkomstig uit Cuba en bevat een combinatie van zoete smaken. Met een combinatie van romige vanille en pittige sinaasappelschil, laat je jouw gezelschap optimaal genieten. Het bevat 35% alcohol en is beschikbaar in 70 cl, 100 cl en 150 cl. De drank is uitermate geschikt voor gemixte drankjes. Een combinatie met cola, genaamd Cuba Libre, doet het altijd goed. Bacardi staat al jarenlang wereldwijd bekend om rum van hoogwaardige kwaliteit. Met deze drankjes hoef je niet bang te zijn dat het gezelfschap tekort komt.