Wil je je medewerkers en je zakenrelaties in de aankomende kerstperiode wat extra in het zonnetje zetten? Dan is het nu het moment om eens na te denken over welk zakelijk kerstgeschenk je wilt gaan geven. Dit kan, natuurlijk, gaan om een kleinere kerstattentie, maar ook om een flink kerstpakket. Je kunt ervoor kiezen om je medewerkers een ander zakelijk kerstgeschenk te geven dan aan je zakenrelaties. Ook hoef je niet iedere zakenrelatie per se een zakelijk kerstgeschenk te geven. Je kunt er, als je dat wilt, voor kiezen om iedere klant van je webshop een klein presentje te geven, maar je kunt er ook voor kiezen om dat achterwege te laten en alleen de mensen die meer dan een bepaald bedrag besteden een zakelijk kerstgeschenk te geven.

Wie verras je met een zakelijk kerstgeschenk?

Om te beginnen natuurlijk je medewerkers. Zonder je medewerkers is er immers geen echt bedrijf. Je medewerkers hebben er, samen met jou voor gezorgd dat het afgelopen jaar toch een succes werd, ondanks alle moeilijkheden en de duurdere grondstoffen voor je producten. Daarbij kun je ervoor kiezen om je belangrijkste leveranciers een zakelijk kerstgeschenk te geven. Op die manier laat je weten dat je de samenwerking op prijs stelt. Ook je grootste afnemers kun je wel eens je waardering laten blijken door ze een zakelijk kerstpakket aan te bieden.

Een kerstpakket geven is een leuke traditie

Al zo lang als kerst wordt gevierd worden er kerstgeschenken uitgewisseld. Dat gebeurt, natuurlijk in huiselijke kring, maar ook ook in bedrijven is het geven en krijgen van kerstpakketten traditie geworden. In den beginne werden kerstpakketten vooral gegeven als ondersteuning in een dure tijd. Tegenwoordig zijn kerstpakketten vooral gevuld met luxe producten. Ook vind je steeds meer gadgets in kerstpakketten. Zaken die een kerstpakket uniek maken. Zo kun je een kerstpakket bestellen dat helemaal gericht is op de BBQ of juist op wellness. De traditionele kerstpakketten met ossenstaartsoep, soepstengels, ragout en ragoutbakjes zie je steeds minder. Al kun je ook deze pakketten nog steeds bestellen.

Bestel nu alvast, het kan maar klaar zijn

Je denkt misschien dat je nog ruim de tijd hebt om je kerstinkopen te doen, maar niets is minder waar. Je moet écht nu al gaan bestellen, zeker als het gaat om een wat grotere bestelling. Je wilt zeker weten dat je de kerstpakketten kunt bestellen die jij op het oog hebt. Je bestelt nu en je kunt zelf aangeven wanneer het jou schikt om je bestelling te ontvangen.