Bent u op zoek naar een mogelijke oplossing om zaken gemakkelijker te vervoeren of op te slaan maar heeft u eigenlijk geen idee waar u aan moet denken? Heeft u dan wel een aan vouwkratten gedacht? Dit zijn kratten die speciaal zijn ontworpen voor industrieel of zakelijk gebruik. De kratten zorgen er voor dat alles netjes in een eigen bak kan worden opgeborgen en snel weer terug gevonden kan worden in een magazijn. Het zorgt er voor dat u systematisch kan werken en dat u een goed overzicht heeft over de voorraden. Denk nu eens aan de manier waarop dingen zijn opgeslagen in uw magazijn. Bent u daar tevreden over of mag er wel wat aan veranderen? Misschien kunt u eens een kijkje nemen in een magazijn van een collega. U kunt dan onder andere letten op hoe zij zaken hebben opgeslagen. De kans is aanwezig dat ze ook gebruike maken van vouwkratten.

De 'bekende' krat

De krat die u nu misschien voor ogen heeft, is de huis-, tuin- en keukenkrat. Deze kratten zijn ontworpen voor persoonlijk gebruik en kunnen niet zo veel hebben. Ze zijn geschikt om af en toe boodschappen in te vervoeren of om dingen op te bergen in de schuur of een gang kast. Hoewel deze kratten veel voor komen in de Nederlandse huishoudens, is dit niet de krat waar wij het hierboven over hebben.

'Speciale' kratten

De industriele/zakelijke kratten waar wij in het begin over spraken wijken wezenlijk af van de welbekende krat die u waarschijnlijk zelf ook thuis heeft staan. Ten eerste is hij dus veel sterker en kan echt tegen een stootje. Dit komt natuurlijk al sneller voor tijdens het vervoer van producten. We weten allemaal dat er dan soms niet al te zachtzinnig mee wordt omgesprongen. Dan wilt u er natuurlijk wel van uit kunnen gaan dat de krat heel blijft en dat deze uw producten kan beschermen tegen vallen of stoten. Daarom worden ze ook wel inklapbare bakken genoemd.
Verder is er de mogelijkheid zoveel kratten online te bestellen als u wilt. De kratten waar u uit kunt kiezen, variëren in verschillende opzichten. U kunt kiezen uit verschillende maten met verschillende inhoud, lengte, breedte en hoogte. Het is maar net waar u naar op zoek bent en wat u nodig heeft. Denk dus voor u een bestelling gaat plaatsen even goed na wat het beste uit zou komen en wat het doel is waarvoor u ze wilt gebruiken.