Het geven van een cadeau is natuurlijk super leuk. Maar het is ook zo, dat het uitzoeken van een cadeau voor iemand anders nog leuker is. Oké, nee we moeten niet overdrijven, krijgen blijft toch het aller leukste. Maar iets uitzoeken voor iemand anders uitzoeken is ook gewoon heel erg leuk. En laten we daar eens een blog over schrijven.

 

Een cadeau voor de kleintjes onder ons

En dan hebben we het over de kinderen uiteraard. Want die vriend of vriendin die klein is gebleven, daar kopen we uiteraard andere cadeautjes voor dan die we voor kinderen kopen. Maar voor kinderen, zit je eigenlijk altijd goed met speelgoed of met kleren. En wanneer je speelgoed, of iets, koopt van hun favoriete tv programma of iets van Schleich farm world koopt, dan zit je eigenlijk altijd goed. Want dieren, die doen het altijd goed. En niet alleen bij kinderen, maar ook volwassenen natuurlijk. Want denk maar eens aan een leuke puppy of kitten. Ja die blijven natuurlijk ook leuk. Maar met Schleich zit je met dieren speelgoed eigenlijk altijd goed.

 

Een cadeau voor de grote onder ons

En ja dan hebben we het over de volwassenen onder ons. Want die verdienen ook gewoon wel eens een cadeau. En uiteraard met hun verjaardag verdienen ze die. Maar hier ga je natuurlijk al anders denken dan bij de volwassenen onder ons. Want ja, speelgoed, daar hoef je bij iemand van 30 niet mee aan te komen. Nu blijven we vaak nog lang kind van binnen dan is het uiteraard een goeie grap om iets als speelgoed te geven. Maar daar wil je natuurlijk iets anders aan geven. Denk bijvoorbeeld aan iets waarmee ze helemaal tot rust komen. Want die werkweek, dan willen we in het weekend altijd wel even tot rust komen. En daar kan je met een cadeautje natuurlijk bij helpen. Denk bijvoorbeeld aan hun favoriete drankje, eten of een fijn dekentje waar ze onder kunnen kruipen op de bank in het weekend. Dat is natuurlijk altijd fijn om te hebben. Dan komen die chill dagen in het weekend vanzelf goed van pas en dat is natuurlijk fijn. En in dit soort situaties kunnen we natuurlijk zelf goed kijken wat we fijn vinden en je kent je vrienden natuurlijk goed en dan kan je makkelijk een cadeautje bedenken. En wie weet, dan krijgen ze het nog tegoed, kan je ze trakteren op een fijn etentje buiten de deur wanneer de horeca weer open mag.