Sommige voorwerpen, kledingstukken of meubels zijn nou eenmaal meer praktisch dan echt leuk. Je koopt ze omdat je ze nodig hebt in het dagelijks leven of omdat ze ervoor zorgen dat je spullen mooi blijven… Zoals een telefoonhoesje! Maar als je denkt dat een telefoonhoesje ook zo’n item is dat alleen maar praktisch is en niet leuk, dan heb je het mis. Je kan namelijk hele leuke hoesjes om je telefoon doen waar je echt de blits mee kan maken. Wil je weten over wat voor hoesjes ik het heb en waar je deze kunt krijgen? Lees dan mijn blog hieronder! 

Case24 

Waar kan je leuke telefoonhoesjes vinden? Deze kan je niet alleen vinden maar ook zelf ontwerpen! Je vindt op case24.com telefoonhoesjes voor verschillende modellen telefoons en hier kan je dus bijvoorbeeld je eigen iphone hoesje maken, je eigen Samsung hoesje maken of je eigen Huawei hoesje maken! Je kan het hoesje namelijk versieren met een foto en dan zorgen zij dat deze foto op het hoesje wordt gedrukt. Voor de echte creatievelingen zou je ook nog een fotocollage kunnen maken op bijvoorbeeld Canva, Paint of Photoshop en deze op het hoesje laten bedrukken. Vooral goed voor de twijfelkonten onder ons die niet kunnen kiezen welke foto ze op het hoesje willen. 

Goedkoop

Je zou misschien denken dat zo’n hoesje ontwerpen heel duur is. Je betaalt namelijk voor het hoesje maar natuurlijk ook voor de arbeidskosten die bij het bedrukken komen kijken. En de inkt waarmee het gedrukt wordt! Maar niets is minder waar. De hoesjes van de website case24.com kan je namelijk al kopen vanaf 14,95 dus dat is helemaal niet zo duur! Ook leuk als een cadeautje voor Sinterklaas of voor onder de kerstboom als je iets moet kopen voor een familielid maar niet zo’n heel groot budget hebt. 

Voordelen 

Naast dat het heel leuk is om een eigen hoesje te ontwerpen, zitten er nog meer voordelen aan als je een hoesje op deze website bestelt. Allereerst kan je namelijk op deze website je hoesje gratis laten verzenden. Het is dus niet zo dat het hoesje heel goedkoop is maar er nog een paar tientjes verzending bij komen, zoals je soms ziet bij een Ebay of een Aliexpress. Daarnaast worden de hoesjes als je voor 16:00 uur bestelt vaak dezelfde dag nog verzonden! Mocht je dus enorm laat zijn met een kerst- of Sinterklaascadeautje, dan maakt dat helemaal niks uit. Tot slot hebben ze bij case24.com ook kwaliteit garantie. Mocht je hoesje dus niet goed zijn, dan zullen ze altijd een oplossing voor je zoeken.