Zoals we allemaal weten zit de ‘r’ weer in de maand. Dat betekent dat de herfst er weer aankomt. Gelukkig betekent dit niet altijd dat het veel gaat regenen. Maar vaak gaat het wel gepaard met een temperatuurdaling. Laat dit nou net niet mijn favoriete onderdeel van de herfst en winter zijn. Ik houd namelijk helemaal niet van kou. Ik ben veel actiever bij warm weer en zon. Maar helaas horen deze seizoenen ook bij Nederland. Dit jaar heb ik mij voorgenomen om goed voorbereid de herfst in te gaan. Ik wil namelijk een super dikke winterjas kopen. Op die manier hoop ik mijzelf te beschermen tegen de kou en misschien met meer plezier naar buiten te gaan. Buiten dat het koud is in de herfst en winter is het ook een heel mooi seizoen. Prachtig om herfstwandelingen te maken of warme chocomel in het bos te gaan drinken. 

Airforce winterjassen

Ik begon mijn onderzoek naar verschillende winterjassen. Aangezien ik het zo snel koud krijg heb ik al een aantal winterjassen versleten in mijn leven. Dit jaar viel mijn oog op een airforce winterjas. Ik heb al veel mensen gezien die dit soort jassen dragen en die zien er vaak lekker warm uit. Het mooie aan Airfoce winterjassen vind ik dat ze vaak net iets over de heup vallen. Bij andere winterjassen heb ik namelijk wel eens een koude onderrug gehad. Vooral bij het fietsen kruipt mijn jas nog wel eens omhoog. De jassen van Airfoce lijken hier een goede oplossing voor te zijn. Ook spreken de kleuren van de jassen mij heel erg aan. Het zijn rustige donkere kleuren. Vooral de donkergroen vind ik heel leuk. Deze staat stoer maar is niet te opvallend. Perfect voor een winterjas dus. 

Ook extra truien gekocht

In mijn zoektocht naar mijn nieuwe winterjas bedacht ik mij dat het ook wel weer tijd werd voor dikke truien. Mijn kast mocht wel weer worden aangevuld. Ik ging op dezelfde site waar ik de Airforce jassen had gevonden ook opzoek naar andere kleren voor de winter. Al snel vond ik een merk wat mij aansprak, namelijk malelions. Dit merk heeft veel kleren met een sportieve uitstraling. Ik zag direct leuke spullen. Vooral de zwarte trui met het lichtblauwe embleem sprak mij heel erg aan. Ik had deze combinatie en soort trui nog niet vaak gezien en vind het leuk als een kledingstuk een beetje uniek is. Ook zag ik leuke tracksuits, die heb ik direct besteld, ik vind het namelijk heerlijk om in de herfst binnen te zijn in een trainingspak. Na deze bestelling van mijn nieuwe winterjas, truien en tracksuit was ik weer helemaal klaar voor de herfst, laat de kou maar komen!