Ben je een ondernemer met een eigen bedrijfspand? Dan kun je dit bedrijfspand laten voorzien van een op maat gemaakte plantenwand van hoge kwaliteit. Veel ondernemers hebben hun bedrijfspand al voorzien van een op maat gemaakte plantenwand. Een op maat gemaakte wand in jouw bedrijfspand, met kunstplanten van de hoogste kwaliteit, is ongetwijfeld een fraaie eyecatcher. Groen wordt bij die wand op een slimme manier toegepast, want je verliest dan geen meters op de vloeroppervlakte van jouw bedrijfspand.

Een wand met veel voordelen

Plantenwanden, ook wel hangende tuinen of hangende planten genoemd passen, in ieder interieur. Ze passen dus ook in het interieur van jouw bedrijfspand. Niet iedereen weet dat deze plantenwanden, vergeleken met levende groene planten, veel voordelen hebben. De wanden worden vervaardigd met kunstplanten, ofwel zijden planten. Die planten kunnen niet van echt worden onderscheiden. Een groot voordeel van deze wanden is de akoestische demping. Plantenwanden doen wonderen wat betreft de akoestiek. Voordelen zijn ook dat de niet van echt te onderscheiden planten onderhoudsvrij en kostenbesparend zijn. Vergeleken met wanden met echte planten hebben wanden met kunstplanten veel voordelen. Wanden met kunstplanten zijn niet gebonden aan het klimaat en licht. Een duur irrigatiesysteem hebben wanden met kunstplanten ook niet nodig. Bovendien hebben deze wanden, die vaak voorzien zijn van een onderhoudscontract, uiteraard geen last van bladuitval.

Een ruime keuze

Heb je gekozen voor een plantenwand? Dan heb je gekozen voor een investering op de lange termijn. Ongetwijfeld kun je zorgeloos van jouw plantenwand genieten. Je kunt kiezen uit een ruime collectie kunstplanten voor aan de muur van jouw bedrijfspand. De wanden kunnen gemaakt worden in een kleurstelling die past bij jouw bedrijfspand. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een wand met een gemêleerd effect. Rode tinten kunnen worden gecombineerd met bijvoorbeeld echt mos. Zo wordt er gezorgd voor een natuurlijk en speels effect. Je kunt ook kiezen uit verschillende stijlen. Wellicht past een rustige Green Mix stijl of juist een wilde Urban Jungle stijl bij het interieur van jouw bedrijfspand.  Past een combinatie van beide stijlen bij het interieur van jouw bedrijfspand? Dan kun je kiezen voor een combinatie van beide stijlen.

Een unieke wand

Hoe wordt een plantenwand gecreëerd? Door op locatie plant voor plant te werk te gaan. Dankzij die freestyle werkwijze krijgt iedere klant een unieke wand. Van die wand is er dus geen tweede. Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat de met zorg samengestelde wand voldoet aan de eisen van de klanten.