Bij Basics en Trends kijken we naar de 'basic' dingen die ieder mens in zijn leven heeft, en hoe we die trendy kunnen maken. Iedereen heeft natuurlijk een tafel in zijn leven, of het nou een eettafel is of een bureau om aan te werken, een bijzettafel of een laptoptafel. Als je op zoek bent naar een nieuwe look voor je interieur of je hebt gewoonweg geen tafel, dan zit je goed bij ons. Aangezien we toch nog niet de stad in kunnen om te shoppen, kan je wel een mooie houten tafel online kopen. Online shoppen is sowieso een super fijne optie, want je kan thuis lekker in je pyjama achter de laptop zitten terwijl je baas een monoloog afsteekt op Zoom. Je hoeft de deur niet uit, wat in Nederland vaak betekent een ongure wind in je gezicht, en een regenbui die doorsijpelt naar je enkelsokken. Daarnaast kun je op je eigen tempo en gemakje rondkijken en opties met elkaar vergelijken; geen irritante verkoper die jou opjaagt. Er zijn ook geen opening of sluitingstijden; online winkelen kun je altijd doen. Ook als je om twee uur 's nachts niet kunt slapen!

Waarom hout?

Hout is rustiek, natuurlijk, en zorgt voor een goede sfeer in huis. Hout doet men denken aan hard werken, aan buiten in de natuur zijn, je haalt natuurlijke producten in huis en blijft zo dicht bij jezelf. Hout staat klassiek en elegant. Op hout kan je werken, eten, schrijven, tekenen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de boel instort. Daarnaast blijven houten meubels altijd trendy, en vaak komen bepaalde retro meubels van vroeger terug met een houten jasje! Denk aan een mooie hoge bartafel, met een barkruk met rugleuning. Handig, praktisch, en stijlvol!
En daarnaast kun je heel veel meubels met hout bestellen. Een mooie sterke eettafel doet het altijd goed, de meeste leuke bijzettafels zijn van hout, en denk je eens in hoe leuk een houten laptop tafel zou staan bij je bank. Hout past overal, altijd.

Basics.

De basics in ieder huis zijn de dingen die we allemaal nodig hebben en gebruiken, maar niemand wil een huis compleet overgenomen uit de Ikea gids. Ja, de prijzen liggen bij Ikea wat lager, maar dan krijg je ook die kwaliteit voor je geld. Het is geen hout waar die kast van is gemaakt, maar samengeperst karton met een houten opdruk. Weet dus wat je koopt. Voor echt sterk hout dat tegen een stootje kan, moet je hier zijn. Hier krijg je kwaliteit, voor je geld. In een mooi jasje!