Merkkleding is voor zowel vrouwen als mannen een ding. Je houdt er meestal van of je haat het en loopt liever in een shirtje van de Hema. Dit verschilt echt per persoon. Natuurlijk zit er ook wel een ander prijskaartje aan merkkleding maar 9 van de 10 keer haal je dit er ook wel echt uit. De materialen die bij merkkleding vaak gebruikt worden zijn net wat beter en gaan langer mee dan bij goedkopere kleding. Nogmaals dit is echt niet altijd zo maar vaak is dit wel het geval! Maar wat voor merkkleding is er nou eigenlijk allemaal voor de mannen onder ons? Lees snel verder om erachter te komen!

Bekende merken

als eerst natuurlijk het bekende Tommy Hilfiger. Tommy Hilfiger begon niet zo lang geleden voorgoed. Officieel begonnen in de jaren zestig, vond geen van de producten populariteit tot de jaren '90. Maar toen ze het eindelijk groot maakten, profiteerden ze er echt van. Sinds de jaren '90 zijn ze elk jaar met grote sprongen vooruitgegaan en tegenwoordig zijn ze een van de belangrijkste krachtpatsers in herenkleding. Ze zijn niet alleen een van de meest succesvolle kledingmerken, maar ze zijn ook een van de beste kledingmerken voor mannen. Daarmee bedoelen we dat ze de kwaliteit hebben die bij het succes past. En dan hebben we nog het bekende merk Lacoste wat is opgericht in 1923. Dit merk staat bekend om het krokodilletje als logo. Iets wat heel erg goed kan werken en bij de mensen blijft hangen. Dit merk is bij velen een groot favoriet vanwege de top kwaliteit. Je zal bij de Lacoste polo niet zien hoe vaak je de een of de ander al hebt gewassen aangezien de kleur en het materiaal mooi blijft! Wie wil dat nou niet?

Opkomende merken

Een opkomend merk in de mannen merkkleding branche is Malelions. Dit merk is nog niet heel erg lang op de markt maar in die korte tijd hebben ze al wel heel veel waar weten te maken. Malelions is opgericht door een stel jonge ondernemers en is zo uitgegroeid tot een groot merk wat veel mensen al wel kennen. Wat zij heel slim doen is dat ze gebruik maken van influencers. Door influencers met hun kleding rond te laten lopen maken ze er automatisch reclame mee en krijgen ze dus steeds meer bekendheid en zijn ze zo wereldberoemd. Dit merk verkoopt voornamelijk trainingspakken en andere relaxte items zoals t-shirts en trainingsbroeken. Maar ook heerlijk warme hoodies vind je op hun website.