Je hebt vast wel eens gehoord van Nikkie Plessen. Deze dame heeft eigenhandig een gewelding kledingmerk voor dames ontwikkeld: NIKKIE. Maar er is meer. Omdat er steeds meer vraag kwam naar mooie kinderkleding van goede kwaliteit en originele ontwerpen, heeft Nikkie zich ook toegelegd op een kinderkledingmerk. Nik en Nik. Nik en Nik is er voor jongens en meisjes die houden van het dragen van mooie kleding. Stoer of juist lief, je vindt het allemaal bij Nik en Nik. Heerlijke sweatpants maar ook lieve jurkjes, goede trackpants en fijne hoodies. Je kunt je kind helemaal in Nik en Nik aankleden of juist dit merk als aanvullig gebruiken op de bestaande garderobe.

Nik en Nik is goed te betalen

Veel merken voor kinderkleding zijn erg duur. Helemaal als je in gedachten houdt dat je kind continu groeit en telkens weer een grotere maat nodig heeft. De kleding van Nik en Nik is goed te betalen en blijft ook nog eens erg mooi. Zo heb je ook al kinderkleding voor een volgend kind of om weer te verkopen. Kinderkleding moet wat steviger zijn en natuurlijk goed en vaak gewassen kunnen worden. Kinderen vallen nog wel eens of maken hun kleren vies. Het zou zonde zijn als je na ieder ongelukje nieuwe kleding moet aanschaffen. Dat is met dit merk zeker niet nodig!

Is je kind nogal van de stoere?

Ook dan kun je prima met dit merk uit de voeten. Maar er is meer. Wat denk je van dsquared kids? Als je kind gek is op skateboarden of op freerunnen, op spelen op straat en gewoon op de urban look, dan kom je er niet onderuit om dsquared kids aan te schaffen. Ook deze kleding is betaalbaar, al is het wel iets duurder dan gemiddeld. Kleding van dsquared kids is goed te wassen en te drogen en blijft natuurlijk ook heel lang mooi.

Bestel kinderkleding online

Als je kinderen hebt, dan weet je wat een ellende het kan zijn om mét de kinderen op zoek gaan naar kinderkleding in winkels. Je kind heeft zijn oog laten vallen op een kledingstuk dat precies niet in zijn maat te vinden is (en ook nog eens flink boven het budget ligt) en de tantrum kan beginnen. Het is niks waard, shoppen met je kind. Toch is er een goed alternatief. Je kunt online gaan shoppen, met je kind of juist zonder je kind. Je kunt een selectie maken aan de hand van budget en maten en dan je kind zelf laten kiezen.