Er hangt momenteel veel liefde in de lucht. Dit komt doordat door corona veel koppels zijn aangewezen op elkaar. En ook koppels die pas net aan het daten zijn, hebben veel meer tijd en ruimte om elkaar veel te zien. Maar ook als je nog single bent, is het heel belangrijk om je in deze gekke tijd te omringen met veel liefde van vrienden, vriendinnen en familie. Kortom: Voor iedereen zou het goed zijn om deze valentijnsdag eens flink uit te pakken. Gewoon omdat het kan, gewoon om het leven te vieren en gewoon omdat in deze gekke tijd een beetje extra liefde geen kwaad kan! Heb je nog wat inspiratie nodig voor een valentijnscadeautje of -activiteit? Lees dan snel mijn blog! 

Een klein & lief cadeautje 

Allereerst is het altijd leuk om liefde te verspreiden door middel van lieve en kleine cadeautjes. Voor bijvoorbeeld je beste vrienden of vriendinnen, je zusje of je ouders. Een klein cadeautje kan van alles zijn en hoeft ook echt niet duur te zijn! Veel mensen worden al enorm blij van een lief whatsappje, een kaartje met een leuke tekst erop of gewoon even een belletje. En als je echt een cadeautje wil geven dat niet zo duur is, dan zou je ook bijvoorbeeld kunnen denken aan een leuk product met een foto erop. Zoals een van de mooie iphone 12 pro max hoesjes, een grote theemok of een paar sokken met een leuke of grappige foto erop. 

Een avond vol romantiek 

Daarnaast kan je ook zorgen voor een avond vol romantiek als je een partner hebt. Dit is makkelijk te bereiken met een van de leuke take away dinertjes die restaurants op dit moment verzorgen. Je kan het zo chic maken als je wil, want zelfs sterrenrestaurants verzorgen nu dinertjes aan huis met goede wijnen en luxe producten. Zet een lekker muziekje aan, kleed je mooi aan en steek wat kaarsen aan; dan heb je gegarandeerd een enorm romantische avond. Dit kan je natuurlijk ook stiekem doen voordat je vriend of vriendin thuiskomt, zodat het een romantische valentijnsverrassing is! 

Coronaproof activiteiten 

Tot slot zijn er genoeg coronaproof activiteiten die je kunt doen, voor als je meer houdt van een actieve date. Zo kun je bijvoorbeeld een romantische wandeling maken door de stad. Misschien ligt de sneeuw er dan nog, want het nog romantischer maakt! Onderweg kun je natuurlijk lekker chocomel of gluhwein halen om je warm te houden, maar hiervoor kun je ook lekker dicht tegen je valentijn aankruipen. Ook kun je in plaats van een take-away dinertje kiezen voor een online kookworkshop, wijnproeverij of cocktail masterclass. Op die manier heb je het romantische van samen borrelen/dineren maar is dit toch wat interactiever. Tot slot kun je natuurlijk ook altijd gaan voor een ouderwetse spelletjesavond; succes gegarandeerd!