We werken nu allemaal meer thuis. We zijn geen tijd kwijt met het reizen naar het werk en weer terug. Hierdoor hebben we geen haast meer om op tijd weg te gaan van werk. Dit zorgt ervoor dat we vaker langer werken. Ook duren de pauzes minder lang en word je minder afgeleid van je werk. Dat komt omdat er nu geen collega's zijn met wie je kan praten tijdens het werk. Dit zorgt er wel voor dat het werk minder afwisselend is en je sneller overwerkt raakt. Daarom is het extra belangrijk om te ontspannen. Ontspannen kan je het best buiten je huis. Lekker in de tuin, op het balkon of op het strand.

Kleurrijke comfortabele strandstoel

Dit kan perfect met een strandstoel van kleurmeester. Deze stoelen zijn gemaakt van beukenhout en kunnen worden opgevouwen om meegenomen te worden. Ook kunnen ze hierdoor compact worden opgeborgen, zodat ze niet in de weg hoeven te staan. Verder kan er een loper aan de houten strandstoelen worden bevestigd. De loper kan makkelijk uit het strandstoel frame worden gehaald. Om zo makkelijk van loper te wisselen of te wassen. De loper kan worden gewassen op 30 graden. De lopers komen in verschillende mooie gezellige kleuren en er kan worden gekozen voor een loper met canvas katoen of outdoor acryl stof. Het katoenen canvas is een natuurproduct en kan daardoor niet zo goed tegen zonlicht en vocht. De outdoor acryl stof is daarentegen wel goed bestand tegen weeromstandigheden. De stoel weegt ongeveer 4,5 kilogram met opgeklapte afmeting van 132 x 56 x 5 centimeter en meet opgezet 96 x 56 x 96 centimeter. De houten strandstoel kan in 3 verschillende standen worden opgezet. Bij het kiezen voor een strandstoel kan er worden gekozen voor een stoel met armleuningen of zonder.

Luxe tafelkleden voor binnen en buiten

Naast de strandstoelen kan je bij de kleurmeester ook een tafelkleed op maat laten maken. Deze worden speciaal gemaakt voor uw tafel binnen of buiten het huis. Een tafelkleed kan voor uw worden gemaakt in verschillende vormen zoals vierkant, rond, ovaal. Er kan worden gekozen voor een katoenen stof of katoen dat behandeld is met een coating. Dit zorgt ervoor dat het tafelkleed afneembaar is, ideaal voor een tafelkleed buiten. Beide stoffen hebben een luxe en mooie uitstraling en beschermen je tafel. Het tafelkleed met een coating kan worden gewassen op 30 graden, maar kan daarentegen niet in de droger. Deze moet drogen in de lucht. Het katoenenkleed moet de eerste keer op 30 graden worden gewassen, maar kan daarna wel op 60 graden worden gewassen. Het katoenenkleed kan daarbij ook in de droger.