Na veel wikken en wegen besloten we als gezin een Gaming laptop te kopen. We hadden bij familie vaak meegekeken met hun games en we vonden het allemaal erg gaaf om te doen. Bovendien merkte ik dat de kinderen er ook veel van leerden. Als je er literatuur op naslaat dan blijkt dat gamen helpt voor het ontwikkelen van doorzettingsvermogen, geduld, de hand-oog coördinatie, samenwerking en het probleem oplossend vermogen. Games speel je meestal niet alleen en op deze manier leer je inderdaad samen te werken en om te gaan met tegenslagen daarin. Eerlijk gezegd vond ik het niet alleen voor mijn kinderen nuttig maar ook voor mij en mijn partner. Een Gaming laptop leek ons dan ook een goede investering. Gelukkig kun je online een goede Gaming laptop vinden. Het fijne is dat je hem zelf samen kunt stellen zodat je hem echt specifiek kan bouwen op wat jij of het gezin nodig hebt.

Gaming laptop: bouw hem goed

Wij besloten gelijk goed te investeren en dus te gaan voor een stevige Gaming laptop met alle extra’s en alle geheugen die maar denkbaar was. Juist omdat we allemaal zo verschillend zijn binnen ons gezin en we dus allemaal andere dingen gaan doen. Mijn kinderen gaan voor de grote, zware spellen dus daar heb je wel wat extra geheugen voor nodig. Ik vind het leuk wat meer eenvoudige dingen te doen en dat kan dan ook makkelijk. Met behulp van de deskundigen lukte het ons een hele goede Gaming laptop samen te stellen. Inmiddels hebben we hem in huis en we zijn er heel blij mee. In eerste instantie wilde iedereen tegelijk achter het ding, maar we hebben een rooster opgesteld en nu gaat het goed.

Geweldige games

Ik moet eerlijk zeggen dat ik stiekem wel jaloers ben op de games die mijn kinderen spelen. Ze zijn levensecht en ergens in die virtuele wereld weten ze hun vrienden. Samen bouwen ze hele steden of vechten ze een oorlog uit. Het is geweldig om te zien. Ik kijk vaak stiekem mee over de schouders van de kinderen. Misschien ga ik met mijn vriendinnenclub ook maar eens een spelavond organiseren. Niet bij iemand thuis met heel veel bakken chips voor ons, maar ieder afzonderlijk achter een Gaming laptop thuis en met snacktomaatjes. Dan kunnen ook wij ons doorzettingsvermogen testen of even wat meer oefenen met geduld. Dat komt in het dagelijks leven ook van pas. Zo’n Gaming laptop is zo gek nog niet!