Nog niet zo lang geleden waren LED lampen fel, wit en steriel. Dat kan nog steeds, als je dat zou willen, maar het hoeft niet meer. LED lampen zijn tegenwoordig voor alle toepassingen beschikbaar. Van buitenverlichting tot sfeerverlichting tot werklicht. Met LED verlichting kun je tegenwoordig alle kanten op. Ook dimbare LED verlichting bestaat tegenwoordig. En dan heb ik het wel over traploze dimmers. Geen flikkerende lichten meer zoals ze eerst waren, nee, mooi egaal licht. Gloeilampen worden niet meer geproduceerd, dus het werd ook wel tijd dat er een goede vervanger kwam. Met een LED lamp is er een waardige vervanger gevonden.

LED lampen zijn beter voor het milieu

De ouderwetse gloeilampen waren niet zo best voor het milieu. Ze waren voorzien van gas aan de binnenkant en daarbij sneuvelden ze ook nog eens snel. Een gloeilamp ging hoogstens een paar jaar mee. En bij intensief gebruik werd dat al snel minder. LED lampen daarentegen gaan járen mee. Ze kunnen tegen een stootje en hebben alle voordelen waar je over hoort kunnen nog uitgebreid worden met: ze zijn beter voor je portemonnee! Door LED lampen te gebruiken spaar je dus het milieu én bespaar je op je uitgaven. LED verlichting neemt veel minder elektriciteit dan de ouderwetse gloeilamp!

LED verlichting in iedere kamer

Wil je een knus hoekje in je huiskamer? Dan gebruik je een LED lamp die je kunt dimmen. Wil je je goed kunnen opmaken voor de spiegel in de badkamer? Kies dan een felle LED lamp. Wil je in diezelfde badkamer relaxen in bad? Zorg dan dat de lamp gedimd kan worden. Dan lig je niet in de schijnwerpers. Sta je graag in de keuken? Zorg dan voor helder licht waarbij je goed kunt zien wat je aan het doen bent. Ga je met je gezin aan tafel? Dan kun je met minder fel licht toe. LED lampen zijn toepasbaar in iedere ruimte van je huis!

Ook mooie armaturen voor LED verlichting

Zo goed als alle lampen die je tegenwoordig in de lampenwinkel of online tegenkomt, zij geschikt voor LED verlichting. Dus hoe de lamp er ook uitziet, je weet dat je altijd bespaart op elektriciteitskosten én de kosten van de aanschaf van de LED lampen zelf. Je kunt tegenwoordig helemaal meegaan in alle trends als je dat wilt. Of het nu gaat om lampen voor binnen of voor buiten, je kunt er LED in kwijt. LED verlichting als buitenlamp bij de voor- of achterdeur kun je zelfs aansluiten op een sensor!